Kontakt

Kundservice för Sverige


Kontakta oss gärna på denna adress (info.nordic@theapharma.com) om du har frågor kring, leveranser, priser, fakturor eller andra administrativa frågor.

Observera! Vi som läkemedelsföretag får inte ge individuella råd om medicinsk behandling. Dessa frågor skall besvaras av läkare/vårdpersonal.

Telefon: +46 19 33 37 80 (8-17 helgfria vardagar samt lunchstängt 12-13)
E-post: info.nordic@theapharma.com

Biverkningar, reklamationer och medicinska frågor

Om du vill rapportera in en biverkning, reklamation eller har en medicinsk fråga kring våra produkter, vänligen använd uppgifterna nedan:

E-mail: safety.nordic@theapharma.com
Tel: 019-33 37 80 Telefonen är öppen alla arbetsdagar 9-15. Övriga tider hänvisas vidare till en jourfunktion för akuta frågor per telefon.

Vi gör vårt yttersta för att svara på dina frågor men vill dock uppmärksamma dig på att Théa Nordic inte har möjlighet att ge individuell medicinsk rådgivning. För individuell rådgivning om läkemedel och behandling ska du alltid kontakta sjukvården.

Behandling av dina personuppgifter vid anmälan av en biverkning, reklamation eller medicinsk fråga: Se vår integritetspolicy

HUVUDKONTOR

Théa Nordic AB
Storgatan 55
703 63 Örebro

info.nordic@theapharma.com
www.thea.se

Den enda receptfria ögondroppen med dubbelverkande effekt1

Zaditen hör till den senaste generationens allergibehandling och är den enda receptfria ögondroppen som har dubbelverkande effekt vid allergiska ögonbesvär under pollensäsong (säsongsbunden allergisk konjunktivit) hos vuxna och barn över 3 år.

Läs mer om Zaditen

Zaditen ögondroppar